Hva er Office 365?

Office 365 er en skytjeneste som består av lagring og diverse verktøy på internett. Det betyr at elever og ansatte har tilgang til sine dokumenter og alle Office-produktene (Word, OneNote, Excel m.m.) både på skolen og hjemme. Office 365 gjør det også mulig å samarbeide i sanntid.

Via Office 365 har alle elever i Holmestrandsskolen en e-postadresse; brukernavn@v-man365.no.

Office 365 får elevene tilgang til i en nettleser. Da kan de bruke OneNote Online, Word Online, Excel Online osv. Dette er enkle, noe begrensede versjoner av Office-produktene. I tillegg har alle pc-er og nettbrett installert Office-programmene/appene.

Office-appene kan også installeres på nettbrett og mobiltelefoner via Appstore eller Google Play.

Via Office 365 kan elever og ansatte også installere Office-programmene på inntil fire (fem inkludert skole-pc) pc-er privat. Dette kan de gjøre fra hjemmesida i Office 365.